Cautare

61458 de rezultate pentru "rezultate examen definitivat educatoare2010 din iasi" (6.37 secunde)
De-a lungul vietii, poetul si ziaristul Mihai Eminescu a trecut prin fel de fel de orase din Romania.
Liderii USL au declarat pentru gandul ca, in urma centralizarii datelor venite din teritoriu, dupa efectuarea sondajelor de opinie, scorul Uniunii la nivel national este situat intre 60 - 66%.
La 15/28 noiembrie 1918, a avut loc al doilea mare moment din procesul de reintregire nationala a statului roman, cand Congresul general al Bucovinei, format din reprezentantii alesi ai romanilor si ai nationalitatilor din Bucovina, a hotarat, in unanimitate ''unirea neconditionata si pe vecie a Bucovinei, in vechile ei hotare pana la Ceremus, Colacin si Nistru cu regatul Romaniei''.
Popescu Baleni, prefectul judetului Ialomita, se vor intocmi lucrarile necesare pentru infiintarea in localitate a unei scoli de pilotaj, chiar din primavara acestui an:
Institutul Francez din Bucuresti face parte din reteaua institutelor franceze din Romania. Pentru a fi rigurosi, acestea sunt de fapt centre culturale - inclusiv cel din Bucuresti. Mai sunt astfel de centre culturale franceze la Iasi, Timisoara si Cluj-Napoca.
Dintre partidele din Romania reprezentate si in prezent in Parlamentul European, PDL va avea de asemenea propria lista, ca si UDMR. ... PSD mizeaza la alegerile europene din mai pe 2-3 locuri eligibile in plus fata de cele 11 pe care le are in prezent.
Ce petreceri vor fi in marile orase din tara Concerte in aer liber, sampanie si focuri de artificii - asa vor petrece Revelion 2014 romanii care nu si-au facut rezervari la petreceri private sau nu si-au rezervat o cabana la munte.
Craiovenii continua sa-i pregateasca gratis pe fermierii din tara în domeniul horticulturii dupa ce au instruit lucratorii din pensiunile agroturistice, pentru a pune în valoare investitiile realizate cu fonduri europene.Pentru a patrunde pe piata europeana, agricultura româneasca trebuie, potrivit specialistilor, sa treaca printr-o serie de schimbari majore dictate de cerintele pietei comune.
Craiovenii continua sa-i pregateasca gratis pe fermierii din tara în domeniul horticulturii dupa ce au instruit lucratorii din pensiunile agroturistice, pentru a pune în valoare investitiile realizate cu fonduri europene.Pentru a patrunde pe piata europeana, agricultura româneasca trebuie, potrivit specialistilor, sa treaca printr-o serie de schimbari majore dictate de cerintele pietei comune.
dar nu despre asta vreau sa marturisesc - eram redactor la revista "Timpul", din Iasi. ... Ne-am intalnit la o cofetarie din Piata Unirii, unde se putea bea si coniac. ... (De asta disparuse din oras: noi il credeam plecat din tara, dar el era la spioni, se scolea!).
Totodata, autoritatile administratiei centrale si locale si institutiile aflate in subordinea sau coordonarea acestora pot acorda sprijin logistic si pot aloca fonduri din bugetele proprii in vederea organizarii si derularii in bune conditii a manifestarilor.
Campania de constientizare publica anuala Euromelanoma se desfasoara in 33 de tari din Europa si consta in distributie de prospecte, postere, relansarea a site-ului Euromelanoma si consultatii gratuite pentru public.
La data de 22.03.2011, ora 06.00, politisti din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule, spjiniti de echipe din cadrul Politiei Capitalei - Serviciul Special de Interventie Rapida, Serviciul de Investigatii Criminale si din cadrul IGPR - Directia de Investigatii Criminale, in baza a 11 autorizatii de perchezitie emise de Judecatoria Sectorului 1, pentru punerea in executare a 14 mandate de aducere emise de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au efectuat o actiune pe raza sectorului 1 al Capitalei, ocazie cu care au depistat si condus la sediul Serviciul Furturi de Autovehicule, un număr de 12 persoane suspecte de comiterea unor furturi de autoturisme de provenienta straina, autohtona, dar si de furturi de oglinzi de la autoturisme de fabricatie straina, marci de lux, comise atat pe raza capitalei cat si pe raza judetelor Brasov, Salaj, Arad, Cluj, Satu-Mare si Iasi, dupa cum urmeaza:
Drept urmare, bancnotele si monedele din vechea emisiune monetara nu vor mai putea fi utilizate ca mijloace legale de plata. Pentru a strange cat mai multa moneda veche din piata, BNR a demarat, incepand cu 1 decembrie, actiunea de retragere a banilor vechi din circulatie.
Cine este "milionarul atipic" Elan Schwartzenberg, noul patron al Realitatea TV Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a confirmat sambata, pentru RealitateaTV, ca a achizitionat 92% din actiunile postului de televiziune, dupa ce in cursul zilei aparusera informatii legate de o tranzactie incheiata intre el si copiii lui Sorin Ovidiu Vantu.
Craiovenii care doresc sa-si construiasca o casa, precum si specialistii din domeniul constructiilor si instalatiilor s-au întâlnit ieri cu reprezentantii firmelor de profil, pentru a gasi solutii si oferte de pret adaptate propriilor nevoi.
Marele plan al lui Dan Sova pentru autostrazile din Romania. Care sunt traseele de pe harta Pe holurile Parlamentului, Ministerul Transporturilor a prezentat marti primele harti din ceea ce pare a fi Master Planul General pe Transporturi, harti pe care figurau noi trasee nediscutate public pana acum.
RON, din care AVAS va scoate la privatizare un capital de 193,1 mil. ... Intre companiile care fac parte din Prioritatea 1 sunt si nume grele precum Tractorul si Rulmentul din Brasov, Electroputere Craiova, Laminorul Braila sau Aversa Bucuresti.
Am citit cu viu interes un interviu al d-lui Ilie Sarbu, din "Renasterea Banateana": ... Am avut cinstea de-a fi colegi de facultate (istorie-filosofie), la universitatea "Al.I.Cuza" din Iasi.
Campania a fost lansata recent la Hotel Ambassador din Bucuresti. Peste 30.000.000 de oameni sunt afectati de boli rare in Uniunea Europeana, ceea ce reprezinta peste 8% din populatie, iar incidenta acestor boli este de 0,05% (5/10.000 europeni).
google-analytics.com